Business Doctor

Business Doctor

2 biztosítás, amelyek nélkül lehúzhatod a rolót

2016. augusztus 30. - Business Doctor

Velünk eddig sem történt semmi, vigyázunk, és különben sem fizetne a biztosító.

/Marika néni, 1 nappal a totálkár előtt/

Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek ismerős az érvelés. Abban is biztos vagyok, hogy mindenkinek van egy ismerőse, akinek valamiért nem, vagy nem kielégítő összeget fizetett a biztosító. Ha nincs, akkor hallotta, hogy a barátjának a mosógépszerelőjének, a zsömleárusának a lánya is így járt a múlt héten.

Nem kifejezetten bölcs dolog biztosítás nélkül maradni, főleg egy vállalkozásnak, ahol 100 eFt alatt nem nagyon történhet kár.

Ebben a topicban a céged 2 elengedhetetlen kellékéről lesz szó, amelyek pedig:

Bármelyik is hiányzik, vagy rosszul van megkötve, veszélyben vagy. Gyakorlatilag bármelyik pillanatban elvesztheted az eddig felépített életed, céged, és családod egzisztenciáját. Nagyon sok Ügyfelemnél derült ki menet közben, hogy sajnos hiányos a szerződés, vagy rejtett feltételeket tartalmaz.

Vajon megéri kockáztatni, és megspórolni éves szinten 50 - 100 eFt-ot?

A bejegyzés trackback címe:

https://businessdoctor.blog.hu/api/trackback/id/tr2511663930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása