Business Doctor

Business Doctor

Szeretettel Köszöntelek!

2016. augusztus 31. - Business Doctor

Egyben örülök, hogy bemutathatom Neked Magyarország első számú professzionális pénzügyi és adózási blogját!

Egy vállalkozás tényleges sikere megannyi tényezőtől függ: mai fogyasztói társadalmunkban a termék/szolgáltatás berobbanása szinte alapfeltétele egy induló cégnek. Nem beszélve a piaci rés kiaknázásáról, miközben üzleti angyal után kutatva a konkurencia előtt két lépést tartva megy az ember előre, fenntartva a megfelelő managementet és ügyfélkezelési technikát. És akkor még nem beszéltünk a célszemélyekre szabott (re)marketingről és értékesítésről amely a bejövő leadeket garantálja hosszú távon.

Létezik azonban még egy szegmens, amely indokolatlanul kevés figyelmet kap.

Ez pedig a vállalkozás pénzügyi stratégiája. Kevesen tudják, hogy egy jól átgondolt cashflow kialakításával és a költségek minimalizálásával több millió jómagyar forinttal maradhat több a zsebünkben.

Hihetetlen, de az ügyvezetők több mint 68%-a még mindig a saját bőrén tapasztalja meg, hogyan kell egy vállalkozást felnevelni! Újra és újra, a legtöbben ugyan azokba a típushibákba esnek bele - ez persze a céhek megalakulása óta így van, a mai napig. Természetesen ez összefügg azzal a ténnyel, hogy az emberiség túlnyomó része nem képes külső segítség/szakártelem nélkül felismerni és kezelni a problémákat.

Akiknek sikerül, azok a jól bevált ösvényt követik, van idejük útvonalat tervezni és hamar eljutnak az alaptáborba. Akiknek nem, azok rendszerint új ösvényt vágnak a bozótosban és az igazán fontos dolgok helyett a tüskék kiszedésével vannak elfoglalva.

Miket fogsz találni a blogomon?

  • Pénzügyi termékek, szerződések összehasonlítása, hogy a számodra legoptimálisabbat tudd választani
  • Pénzügyi tervezés
  • Adózási lehetőségek, hogy a lehető legkevesebb adót kelljen befizetned
  • Hogyan csökkentsd a járélékokat minimálisra
  • Adózási kedvezmények: több mint 18 fajta adókedvezmény egy helyen
  • Cafeteria és lehetséges juttatások hogy a munkavállalóid is örüljenek, és Neked is több maradjon.

Ki vagyok én?

Lassan több mint 7 éve tevékenykedem a világ különböző pénzügyi szegmenseiben. Széleskörű rálátásom és tapasztalatom teszi lehetővé, hogy ez a blog folyamatosan frissüljön, releváns tartalommal bővüljön. Az Everest Accounting Kft. senior account managereként legfőbb feladatom, hogy up to date információval lássam el Ügyfeleimet, és személyes célom, hogy pozitívan megváltoztassam a magyar vállalkozói és pénzügyi kultúrát, és Ügyfeleim életét!

A bejegyzés trackback címe:

https://businessdoctor.blog.hu/api/trackback/id/tr7711664994
süti beállítások módosítása